Kennismakingsworkshop voor groot-/ ouders en verzorgers van kinderen 0-4 jaar.

Tijdens een kennismakingsworkshop hebben we het over de theorie van babygebaren, en krijg je achtergrondinformatie over het ontstaan van babygebaren.
Verder gaan we interactief aan de slag met filmpjes, en leuke oefeningen om kennis te maken met babygebaren. We oefenen zo'n 15 gebaren die je direct kan gebruiken.

De workshop duurt een uur, waar ook de ruimte is voor allerlei vragen, na afloop krijg je een handout mee van de geleerde gebaren.

Wanneer je enthousiast ben kan je mee doen aan de 3 delige cursus, zie agenda voor de verschillende data.


Ouder en kind thema workshop

Tijdens een thema workshop gaan we met elkaar liedjes zingen, verhalen lezen en natuurlijk de gebaren leren die bij het thema horen, tussendoor geef ik ook wat theorie en uitleg erbij. Een ouder/kind workshop duurt 3 kwartier. Je kan je per thema inschrijven wat je aanspreekt.

Wanneer je enthousiast bent, kan je ook mee doen aan de 6 delige ouder/kind cursus, zie agenda voor de verschillende data.


Voorlezen met gebaren

Voorlezen is ontzettend leuk voor de kinderen en goed voor hun taalontwikkeling. Door het met gebaren nog interactiever te maken kunnen de kinderen ook al snel met je mee doen wanneer je een verhaal vertelt. Ze horen niet alleen wat je zegt, maar ze zien het ook nog eens, doordat je de woorden gebaart.

Deze activiteit is ook leuk om met vriendinnen en kinderen of een reunie van zwangerschaps les te boeken.
of een peuterspeelzaal of kinderdag verblijf. Zie tarieven voor de prijzen en neem gerust contact op voor meer informatie of het plannen van een afspraak.


Baby shower of Kraamkado

We bieden ook de mogelijkheid om een leuke kado kaart te bestellen; De ontvanger kan deze gebruiken voor een workshop of cursus naar keuze.